KÜTAHYA / GEDİZ - Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Proje Ekibinden İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yürütülen Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu Kapsamında Viyana'da Staj Gören Öğrencilerimizle Birlikte Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT'i Ziyaret Ettik. Öğrencilerimiz ziyarette proje hakkında bilgi verdiler, ayrıca yapılan çalışma ve tecrübelerini aktardılar. Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT yurtdışı tecrübeleri dolayısıyla öğrencilerin şanslı olduklarını ifade etti; farklı kültürler, farklı milletlerden insanlar, farklıcoğrafyalar görmenin insanın ufkunu genişlettiğini vurguladı. Yaptıkları proje çalışmalarını yabancı proje ortaklarıyla gerçekleştirmelerinin de önemine değinen BAŞYİĞİT, projede emeği bulunan öğretmen ve öğrencileri tebrik etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

08-04-2024

Yayın: 07.04.2024 - Güncelleme: 08.04.2024 01:11 - Görüntülenme: 7