Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde sevgi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk'e ve  yol arkadaşı olan her bir nefere saygı, minnet ve derin şükranlarla, nice 100 yıllara...

2023 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdik

Her sene olduğu gibi bu senenin de Ekim ayında Okul Aile Birliği Toplantısını gerçekleştirdik. Toplantıda geçen senenin gelir-giderleri, bu senenin tahmini bütçesi, ihtiyaçlarımız, öğrencilerin genel durumları ve velilerimizden öğrenciler hususunda taleplerimiz, eğitimin kalitesini artırıcı teklif ve talepler gibi konular konuşuldu ve Okul Aile Birliği yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi yapıldı. Eğitimi üç ayaklı bir saca benzediğini, veli, öğretmen ve öğrenci ayağının birinin eksik olmasının eğitimi aksatacağı vurgulandı. İyi dilek ve temennilerle toplantıya son verildi.

Ekm

Okulumuz Girişine yeni makam bayrak ve flama alındı. Tören bayrak ve flamaları da yenilendi. Eksiklerimizi sırayla tamamlıyoruz.

Ekm

Okulumuzun duvarlarını infografik haritalarla donattık. Böylece hem görsel olarak göze  hitap edecek hem de herkesin bilmesi gereken bu temel bilgiler öğrencilerimiz de aşınalık oluşturacak. Bu konuda maddi destek sağlayan velilerimize ve emeği geçen personelimize teşekkür ederiz.

Ekm

Dayınlar ilkokulu Anasınıfındaki kabaran duvarlara inşaat teknolojisi alanı olarak alçı sıva uygulaması yapıldı. Böylece hem kurumlar arası  dayanışmayı artırmış, hem de öğrencilerimize çevresine karşı duyarlı olmanın güzelliğini yaşatmış olduk. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

30 Ağustos Zaferinin 101. yıl dönümü kutlu olsun.

Haz

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni İfakat KARADUMAN danışmanlığında yürütülen ve daha önce Ulusal Kalite Etiketi kazanan "generation Z Leaves Marks on the Future with Creative Projects" (Z Kuşağı Yaratıcı Projelerle Geleceğe İz Bırakıyor ) isimli eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketine layık görüldü.

Haz

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi kapsamında öğrencilerimiz küçük kardeşlerine hediyeler verdi.

Haz

Okulumuz öğrencileri Dumlupınar Üniversitesi TEKNOFEST birincisi olan İHA ve Elektrikli Araç Ekibini ziyaret etti

Nis

Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz Gediz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1984-1985 Eğitim Öğretim yılında Metal İşleri ve Tesviye Bölümleri olmak üzere iki bölüm ile eğitim öğretime başlamıştır, 1985-1986  eğitim öğretim yılında Yapı bölümü açılmış 1987-1988 eğitim öğretim yılında da, Elektrik Bölümü açılarak eğitim öğretime devam etmiştir. İhtiyaçlar göz önüne alınarak Bakanlığımız Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü’nün 02/07/1991 tarih ve 6167 sayılı olurları ile 1990-1991 yıllarında Elektrik bölümüne Teknik Lise ilave edilmiş 1992-1993 eğitim öğretim yılında da Makine Teknik Lisesi eklenmiştir.2003 yılında ise Bilişim bölümü açılmıştır. 2007-2008 eğitim öğretim yılında Genel Müdürlüğümüz tarafından Anadolu Teknik Lisesi Bilişim Alanının açılması ile okulumuz Gediz Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi olmuştur. 2014 yılında ülke genelinde Meslek Liselerinin adı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak değiştirilmesiyle birlikte, okulumuzun şu anki adı olan Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne dönüştürülmüştür. 2011 yılındaki okul binamızın yıkım kararı nedeniyle 2021 yılında yıkılmış, 2023 Ocak ayında 12 derslikli yeni binamızda eğitim öğretime başlanmıştır.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla okulumuz 2021 yılında Proje Okul Kapsamına Alınmış olup Makine ve Tasarım Teknolojisi Bölümü sınavla öğrenci almaya başlamıştır.

Okulumuz Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı, İnşaat Teknolojisi Alanı ve Metal Teknolojisi Alanı olmak üzere 273 öğrenci, 4 İdareci, 25 Öğretmen, 2 Memur ve 4 yardımcı personel ile eğitim öğretime devam etmektedir.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZIN 103. YILI KUTLU OLSUN.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 107. yıl dönümü için okulumuzda ve ilçemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Mrt

"Z Kuşağı Yaratıcı Projelerle Geleceğe İz Bırakıyor" isimli projemizin farkındalık faaliyetleri kapsamında okul panomuz oluşturuldu.