Mrt

"Z Kuşağı Yaratıcı Projelerle Geleceğe İz Bırakıyor" isimli projemiz için görünürlük faaliyetleri kapsamında logo ve afiş tasarımlarını tamamladık.

Mrt

Türkiye'nin yanı sıra Kuzey Makedonya, Romanya, Arnavutluk ve Ürdün gibi ülkelerden okulların yer aldığı "Generation Z Leaves Marks on the Future with Creative Projects" (Z Kuşağı Yaratıcı Projelerle Geleceğe İz Bırakıyor) isimli eTwinning projesine Coğrafya Öğretmenimiz İfakat Karaduman ve onun danışmanlığında oluşturulan proje ekibimiz ile katılım sağladık.

Ock

Kütahya Eğitim ve Gelişim Programı kapsamında "Kitabımı Okuyorum, Geleceğimi Aydınlatıyorum!" projesi her gün, 15 dakika öğretmen ve öğrencilerimiz kitaplarla buluşturularak yürütülmektedir.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'un 20 Aralık doğum günü, 27 Aralık ölüm günü olması sebebiyle 20-27 Aralık, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası olarak ilan edilmiştir. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u, vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

OKULUMUZ BÜNYESİNDE MERKEZİ EĞİTİM MERKEZİ ( ÇIRAKLIK EĞİTİM) AÇILMIŞTIR. KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR.

May

Bakanlığımızca resmî ve özel ortaöğretim kurumlarındaki sınav uygulamalarının salgın tedbirleri doğrultusunda yeniden düzenlenmesi kararlaştırılmış ve bu kapsamda 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının birinci ve ikinci dönemine ilişkin sınavların 12. sınıflarda tamamlanmış; hazırlık, 9, 10 ve 11. sınıfların önemli bir kısmında ise sınavların yapılmış olması hususları göz önünde bulundurularak ölçme ve değerlendirme uygulama ve süreçleri yeniden düzenlenmiştir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMININ 101.YILI KUTLU OLSUN.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferini kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Ara

1987 yılından beri yurt, okul ve spor salonu olarak kullanılan Gediz Endüstri Meslek Lisesi binası YIKILIYOR. Yapılacak olan 16 derslikli yeni binanın en kısa sürede tamamlanarak eğitim-öretime kazandırılması temennisindeyiz.

May

Bu yıl, Fatih Sultan Mehmet tarafından zorlu bir mücadele ile kazanılan İstanbul'un Fethinin 567. yıl dönümüdür. Kutlu olsun!

May

19 MAYIS 1920, MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN SAMSUN'DA TUTUŞTURDUĞU KURTULUŞ MEŞALESİNİN ANADOLU'DA ELDEN ELE , GÖNÜLDEN GÖNÜLE DOLAŞMASININ 101. YIL DÖNÜMÜ...

May

HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.

Mrt

GEDİZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GENÇ PROJESİ KAPSAMINDA , MEHMETÇİK ORTAOKULU KONFERANS SALONUNDA , LİSE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ŞİİR DİNLETİSİ ETKİNLİĞİNE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN YUNUS EMRE BAL ; ŞAİR ARİF NİHAT ASYA'YA AİT OLAN "BAYRAK" ŞİİRİ İLE KATILDI.