Ock

Öğrencilerimizden Recep YOLCU ve Yiğitcan BİRCAN 3 eleme ve mülakat sonrası ESKİŞEHİR TEİ fabrikasında işe başladılar.

Ara

Gökler kasabasında velilerimiz ve köy halkıyla okulumuz ve mesleki eğitimin önemi üzerinde fikir alış verişinde bulunduk.

Nis

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI 2. TEKNİK GEZİSİNİ İZMİR MENEMEN SERBEST BÖLGEDE BULUNAN SIEMENS´İN 11 ADET LİSANSIYLA ÜRETİM YAPAN 3. HAVALİMANINA AİT ELEKTRİK VE BİLİŞİM ALTYAPISINI DA YAPAN EGESİM´E YAPTI. 1999 DA OKULUMUZDAN MEZUN OLAN PROJE VE SATIŞ YÖNETİCİSİ SİNAN ÇELİK´İN ETKİN BİR KONUMDA BULUNMASI HEPİMİZİ GURULANDIRDI. FABRİKA İLE İLGİLİ ÜRETİM AŞAMALARI GEZİLDİKTEN SONRA KENT PARK TA PİKNİK YAPILDI. İZMİR DOĞAL YAŞAM PARKI [ HAYVANAT BAHÇESİ ] GEZİLDİ. KONAK MEYDANI [ SAAT KULESİ ]-KORDON-KEMERALTI-AGORA-ELEKTRONİKÇİLER ÇARŞISI-İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÇARŞISI GEZİLDİKTEN SONRA GEDİZ´E DÖNÜLDÜ. TEKNİK GEZİYİ DÜZENLEYEN DERS ÖĞRETMENİ ENGİN CENK DESTEK VE KATKILARINDAN DOLAYI BAŞTA OKUL MÜDÜRÜ MUSTAFA ASLAN´A VE TEKNİK GEZİYE KATILAN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Nis

GEDİZ YUNUS EMRE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI DERS ÖĞRETMENİ ENGİN CENK REFAKATİNDE WIN EURASIA AUTOMATION 2017 FUARINI GEZDİ. İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ TÜYAP KONGRE VE FUAR ALANINDA YAPILAN ETKİNLİĞE 17 ÖĞRENCİ KATILDI.YENİ TEKNOLOJİLER KONUSUNDA YETKİLİLERDEN BİLGİ ALINDI. OTOMASYON, ROBOT KOL TEKNOLOJİSİ VE DAHA BİR ÇOK KONUDA BİLGİLENİLDİ. TEKNİK GEZİ BİTTİKTEN SONRA EYÜP SULTAN-PİER LOTİ-MİNİATÜRK-EMİNÖNÜ VE BOĞAZ TURU GEZİSİ YAPILDI.

Mrt

Kütahya´da düzenlenen Okul Sporları Teakwando Müsabakalarında okulumuz öğrencisi Murat BARDAKÇI 55 kg.da il birincisi olmuştur. Öğrencimizi ve antrenörleri Ülkü GÜLAÇTI´yı tebrik eder; bölge finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda  2. dönem itibariyle her gün 20 dk kitap okuma etkinliğine başladık.öğrencilerimiz kitaplarıyla geldiler. Okuma sevgisini geleceğin ZANAATKARLARINA kazandırmak amacıyla yola çıktık. HAYDİ BİSMİLLLAH...

Eyl

Okulumuzda 15 Temmurimz Demokrasi zaferi ve şehitlerimizi anma proğramı yapıldı. Okul Müdürümüz Mustafa ASLAN  ve öğrenmen ve öğrencilerimiz Bingölde ŞEHİT olan Erdoğmuşlu RAMAZAN DEMİRCİ nin ailesini ziyaret etti